Noční survival (MČR NOB + ČPŠ 25.-26. 4. - Bukovinka)

foto: KadePo loňské neúčasti z důvodu odjezdu do Švédska jsme již letos na MČR v nočním nemohli chybět. Většina z nás si odbyla svoji premiéru, ti zkušenější se zaskvěli slušnými výsledky...

A jak se nám tedy v těžkém, kopcovatém terénu dařilo? V D16 se Andrejka s Apčou seřadily na 13. a 14. místo, slabší den (resp. noc) si vybrala Nikča. V D18 stvrdila své předpoklady Áďa, když se s vyrovnaným výkonem umístila na 5. pozici.

U kluků (H18) jsme bohužel kvůli Honzovu zranění měli pouze dvojnásobné zastoupení. Vojta rozběhl závod zostra a záhy se dostal do vedení. V závěru mu sice došly síly, Dan Vandas se dotahoval, ale chyboval a k nám tedy putuje první letošní mistrovský titul. Dan (tentokrát Pek) obsadil 13. místo.

Další den se po více či méně prospané noci běžely štafety. Dorostenky ve složení Apča-Andrejka-Nikča zaběhly svůj standartní výkon a obsadily 6. místo. Dorostenci (unavený Vojta - navrátilec Kuba – stále se lepšící Dan) byli osmí.

Nyní se již pilně regeneruje. Proč? Protože se už ve čtvrtek jedou nabírat zkušenosti. A kam? No přeci do Švédska. A možná budou i reportáže...

foto: Kade


Vojtěch Netuka | 27.4.2015

zpětzpět