Dorost - MČR Klasika, Rejvíz

Na letošní mistrovství ČR na klasické trati, přijeli jen tři dorostenci v H16
Vojta Netuka a já (Dan Pek) a v D16 Áďa Červená, ktré šlo o postup do žebříčku A.
Zatímco já jsem zkazil závod pětiminutovou chybou, Vojta skončil na 4. místě a
postoupil do finále A a Áďa postoupila ze 7. místa do finále B.
FINÁLE
Ve finále si Áďa splnila svůj cíl, dosáhla 2. místa se ztrátou 1:32 a získala licenci A.
Vojta doběhl se stejným časem jako Jiří Valášek z Kamenice se ztrátou 8:30 na vítěze.
Já jsem skončil na 4. místě ve finále C a ztratil jsem na vítěze 3:05.

Na letošní mistrovství ČR na klasické trati přijeli jen čtyři dorostenci. V H16 Vojta a já (Dan), v D16 Áďa Červená a v H18 Vašek Trejbal, kterým šlo o postup do žebřícku A. Terén byl neúprosný – drtit svahy Orlího vrchu byla opravdu dřina. Spoustu pokácených stromů, poházené roští a podmáčená půda postupům moc nepomohly. Počasí se zdálo beznadějné, ale liják přestal ještě než jsme vystartovali a mlha byla do oběda také pryč. V neděli dokonce vysvitlo sluníčko a tak jsme si závody opravdu užili.

 

KVALIFIKACE

Kvalifikace se běžela na mapě Orlí vrch severně od shromaždiště. Každému se vedlo jinak. Zatímco já jsem zkazil závod pětiminutovou chybou a dostal jsem se z 16. místa pouze do finále C, Vojta skončil na 4. místě a postoupil do finále A. Do finále B postoupila ze 7. místa Áďa i Vašek z posledního možného, tedy z 18. místa.


FINÁLE

Finálová mapa Chlapecké kameny nás provedla od východu až do míst včerejší kvalifikace. Vojta doběhl na 11. místě se stejným časem jako Jiří Valášek z Kamenice se ztrátou 8:30 na vítěze. Áďa si splnila svuj cíl, dosáhla 2. místa se ztrátou 1:32 a získala licenci A. To Vaškovi se tolik nedařilo a doběhl na 17. místě se ztrátou 21:13. Já jsem skončil na 4. místě ve finále C a ztratil jsem na vítěze 3:05.

 

Ádě Gratuluji k získá ní licece A


Konec 26/2/2024 | 22.9.2013

zpětzpět