Švédsko - den třetí: Velká lampionová loupež

Třetí, znovu krásný den, jsme dnes začali o trochu dříve. Vstávali jsme „již“ v osm a za dvě hodiny jsme pomalu odcházeli od auta do prostoru Tiomily 2011.

Ještě před vyběhnutím jsme byli upozorněni na novou mapovou značku - bledě žlutou plochu, kterou Švédi označují holé vrcholky kopečků…Mapa jich byla plná, ale na druhou stranu byla o trochu jednodušší. Tentokrát jsme běželi na čipy a tak máme přesné výsledky, i když Jedla holkám ty jejich trochu poupravil :)

K obědu jsme měli výborný buřtguláš, po kterém jsme si chvíli oddychli a pak vyrazili na trénink. Šli jsme trénink typu „věšák-sběrač,“ který se po 6 kontrolách zvrhnul ve zběsilé běhání sem a tam, a zjišťování, která kontrola je čí a proč máme jednu navíc. Naštěstí jsme záhadu po několika minutách rozluštili a mohli v klidu dokončit trénink.
Večer, abychom měli co k večeři, jsme vyrazili do supermarketu. Hanka a Luděk nakoupili hlavní zásoby a ostatní si vybrali švédské speciality jako chlebové placky nebo jogurtové nápoje. K večeři nás potěšila čočková polévka a rajská s masovými koulemi. Pro dnešek dobrou noc!

 

Výsledky z dopoledního tréninku

 

 

 

 


Konec 26/2/2024 | 28.4.2014

zpětzpět