Nové klubové oblečení Bagheera / ORUN

Lyžník | 16.10.2020

V logické návaznosti na změnu vizuální identity našeho klubu, kterou schválila mimořádná členská schůze, budeme objednávat nové oblečení. Půjde to postupně, po několika vlnách, proto tomu prosím věnujte náležitou pozornost.

Nové klubové oblečení

Úplně nejdřív to budou věci od Bagheery (dresy, tříčtvrťáky a overalové bundy), pak od ORUNu (dětské dresy, převleková trička, podkolenky, doplňky) a znovu od Švédů (overalové kalhoty, sprintové věci, elasťáky apod.). Zní to trochu komplikovaně, ale věřím, že se s tím všichni popasujeme.

Veškeré další detaily a odkazy na objednávací tabulky (s detailnějším popisem i cenami) najdete v KISu, se svojí objednávkou však příliš neotálejte, protože první deadline je už v neděli 25. 10. 2020, druhý pak v polovině listopadu, a to kvůli tomu, abychom to celé stihli ještě letos.

Vzhledem k tomu, že jde o nové oblečení a taky s ohledem na současnou nestandardní situaci vás možná napadnou nějaké otázky, na které v žádném z těch detailních materiálů nebudete moct najít odpověď. V takovém případě se neváhejte ozvat, ať to můžeme vyřešit co nejdřív a nevznikají zbytečné dohady.

Těším se, že o nové oblečení bude zájem a do další sezóny tak vletíme pěkně zčerstva. A taky jak ostatním klubům ukážeme, že to za to několikaleté úsilí stálo. Bude to paráda!




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář:

Lyžník: Ahoj Aleši, tuším, že Tvůj komentář cílil na poslední odstavec, ale já z toho mám opravdu dobrý pocit, že po několika letech míříme ke kýženému výsledku, takže jsem si dovolil jistou nadsázku. Nová identita sama o sobě prosperitu samozřejmě nepřinese, o to se budeme muset v rámci klubu postarat my všichni, může tomu ale napomoct, pokud bude vůle.

20.10.2020
Alice: Včera jsem vyrovnala v klubovně na stole oblečení zn. Bagheera. Nová identita otevírá nové možnosti. Přeji Vám všem především zdraví.

18.10.2020
Aleš: Lyžníkovi - trochu méně pompéznosti by neškodilo - jestli je tohle výstup několikaletého úsilí, tak nevím - jinak budeme doufat, že jste to vzali správně do rukou, a že nová identita je skutečně tím posledním chybějícím článkem k nárůstu prosperity celého oddílu

18.10.2020
Vojta: Děkujeme anonymovi za vtipný příspěvek, posíláme klíčenku...

17.10.2020
Výročenka 25 let SHK: Citace hlášky Máry z roku 2001, ze str. 35: "Do nové sezony jsme si nechali ušít nové, rychlejší, aerodynamičtější dresy...ale k našemu velikému zděšení většina z nás po prvních závodech poznala, že i k těmto dresům nového tisíciletí je potřeba trenink..."

17.10.2020
Lyžník: Ahoj Míro, na klubovně to bude v sobotu cca od 17 hodin, pak to tam i zůstane, takže se dá případně zastavit i později.

16.10.2020
Míra Rémiš: Zdarec, v kolik hodin bude možné v sobotu vyzkoušet nové oblečení??? Díky

16.10.2020