Nové klubové oblečení – 2. kolo

Lyžník | 4.11.2020

I když tomu je teprve asi deset dní, co jsme posílali objednávku do Švédska, máme tu už další aktuální deadline, a to hned na neděli 15. 11. 2020. Tentokrát jde o oblečení, které se bude vyrábět v Česku – tedy dresy, trička, podkolenky a doplňky ORUN – u něhož až na jednu výjimku není z hlediska realizovatelnosti nutný minimální odběr několika (desítek) kusů.

Nové klubové oblečení

To ale určitě neznamená, že bychom to neměli řešit. Stále platí, že čím větší objednávku uděláme, tím lepší ta situace bude pro obě strany (pro nás to tím pádem může být o to levnější), ale hlavně se budete moct těšit, že vám tohle nové oblečení dorazí ještě letos. A jestli někdo váhá, jakou velikost u dresu/trička zvolit, na klubovně opět najdete zkušební sadu. Tuhle možnost ale asi nevyužijí všichni, takže pokud by se náhodou stalo, že vám nějaký ten svršek nesedí, budeme schopní něco doobjednávat i v průběhu příštího roku (s tím, že tu nepadnoucí velikost by od vás odkoupil klub).

Co možná nedorazí, nebo to tak zatím aspoň nevypadá, jsou právě podkolenky, u kterých je onen zmiňovaný limit. Tam když nedosáhneme na těch 100 kusů, tak žádné mít nebudeme, což by dle mého názoru byla docela škoda. Zato u doplňků je situace úplně jiná, jejich výroba je víceméně jistá a na vás tak zbývá akorát rozhodnutí, jakou základovou barvu zvolíte. Bude to žlutá, či modrá varianta? Anebo obě?




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář:

Předseda: Protože jsou aktuálně omezené možnosti přístupu na klubovnu zejména pro začátečníky a žactvo a je tím ztížená dostupnost zkušební sady, můžete zkusit pro děti objednat dle obvyklých velikostí. Pokud by se stalo, že někomu bude objednaný kus malý, klub si jej ponechá a nabídne dalšímu zájemci. Správnou velikost pak dětem doobjednáme v další vlně.

6.11.2020
Lyžník: Info pro všechny, kteří si již v předstihu objednali nějaké doplňky (čelenka, buff apod.) – nezapomeňte si vybrat, jakou chcete základovou barvu. Pokud to někdo nestihne/neudělá, automaticky to bude žlutá.

6.11.2020